Mindful Parenting

Voor vaders en moeders die naast lieve ouders óók leuke partners, collega’s en vrienden willen blijven! 

LET OP: ik geef deze cursus tijdelijk als een pilot. Daarom kun je nu de hele 8 weekse cursus volgen voor €250 in totaal. Voor de stiltedag betaal je een los bedrag van €30.

Voor jezelf zorgen
Iedere ouder heeft een eigen idee van een ‘goede opvoeding’. Wat werkt voor jouw kind hoeft niet per definitie ook geschikt te zijn voor de dochter van je vriendin. Er is echter wel één regel die ten grondslag ligt aan goed ouderschap; en dat is goed voor jezelf zorgen.

Vaak is dit iets wat er voor veel ouders (ongemerkt) bij inschiet: de kinderen moeten naar hun clubjes, er ligt een berg was en het eten kookt zichzelf ook niet. Dus je cancelt de kappersafspraak die je voor jezelf had ingepland en haast je verder het leven van alledag in.

Zomaar een voorbeeld van hoe het vaak gaat wanneer je een gezinsleven draaiende moet houden.

Ruimte en rust
Met ‘Mindful Parenting’ leer je om je eigen gedrag in de opvoeding van de kinderen te onderzoeken en te vernieuwen.

Je leert met eventuele problemen van je kind om te gaan zonder oordelen. Je leert je beter wapenen tegen stressvolle opvoedingssituaties en brengt kalmte in je gezin.

Dat uit zich onder andere in ruimte in je hoofd en in je schema waardoor je weer aan jezelf toekomt.

De cursus
De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten & één stiltedag.

De duur van de bijeenkomsten is elke keer ongeveer 2 uur. De eenmalige stiltedag duurt 5 uur. 

Vraag je je af of ‘Mindful Parenting’ iets voor je is, wil je een op maat gemaakt programma, of wil je meer weten over de mogelijkheden?
Je mag altijd even bellen, appen of mailen.  

Ik doe graag mee aan de pilot

Super leuk dat je wilt meedoen! Klik op de button hieronder, vul het formulier in en ik bel je asap voor een kort kennismakingsgesprekje.