Mindful met je Baby

Voor vaders en moeders van een baby, die naast zorgen voor de baby óók goed voor zichzelf en elkaar willen blijven zorgen.
 LET OP: ik geef deze cursus tijdelijk als een pilot. Daarom kun je nu de hele 8 weekse cursus volgen voor €250 in totaal. Voor de stiltedag betaal je een los bedrag van €30.

Life changing
Het krijgen van een baby is een enorme life changing gebeurtenis. Of het nou je eerste kindje is, je tweede of misschien wel derde. Misschien zit je op een grote roze wolk, misschien ook helemaal niet.

Hoe het ook is; het krijgen van een baby, je leven aanpassen aan zijn of haar ritme, je nieuwe rol als moeder, je partner zien in zijn of haar nieuwe rol; het kan (een hoop) stress met zich meebrengen. 

Misschien heb je een kindje dat veel huilt of heel slecht slaapt. Misschien heb je een kindje bij wie het allemaal volgens het boekje gaat. In ieder geval willen we allemaal gewoon genieten van onze baby, ondanks stress en onzekerheden. En daarbij zou het dan ook fijn zijn als er nog wat tijd voor onszelf overbleef. 

Opmerkzaam en begripvol
In ‘Mindful met je Baby’ leer je opmerkzaam te zijn voor de signalen die je baby geeft. Je leert écht te zien wanneer je baby jou nodig heeft en wanneer eigenlijk niet. Je leert hier sensitief op te reageren. Je leert momenten voor jezelf te creëren ondanks een huilende baby.

Ook leer je begripvol en lief te zijn voor jezelf, óók op de momenten dat je het gevoel hebt het allemaal niet onder controle te hebben en het liefst onder een dekentje op de bank weg zou kruipen. 

De cursus
De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur per week en is voor ouders met een baby of dreumes in de leeftijd van 0 tot 18 maanden.

Bij 6 van de 8 bijeenkomsten neem je je kindje mee. Dit is de ultieme manier om mindfulness te leren toepassen in interactie met je kindje.

Vraag je je af of ‘Mindful met je Baby’ iets voor je is, wil je een op maat gemaakt programma, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Je mag altijd even bellen, appen of mailen. 

Ik doe graag mee aan de pilot

Super leuk dat je wilt meedoen! Klik op de button hieronder, vul het formulier in en ik bel je asap voor een kort kennismakingsgesprekje.